Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nap, Hold, Csillag medálok

Ár:
1.590 Ft
1.250 Ft
Kedvezmény: 21%
Az akció időtartama:
2024. 01. 01. - 2024. 07. 01.
Ásvány medálok nap, hold, vagy csillag motívummal, motívumban.
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Válassz medált!:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az égitestek nem csak szimbólumként hatnak ránk, hanem ciklikus változásai is befolyással vannak életünkre. Szimbólumként egy-egy ásvánnyal karöltve rezgésünket képesek jelentősen emelni. 

A NAP, az erő, a férfi, a fény, a teremtés, a fejlődés, a biztonság szimbólumaként ismert.

A HOLD a női energiákat, az érzelmeinket, a sötétséget a befogadást testesíti meg.

A CSILLAGok pedig az igazságot és a reményt hordozzák magukban. Szerencseszimbólumként is ismert. A csillagok ágainak számától függően jelképezik még egyensúly, az erőt, a védelmet. 

MERKABA: Mozaik szó; MER=fény, KA=szellem, BA=fizikai test. Együtt állva a három szótag a fényben egyesülő test és szellem létrejöttét jelenti. Erőteljes szimbólum, a tiszta isteni erő folyamatosan áramló, forgó, kiegyensúlyozó, harmonizáló  energiáját jelképezi. 

*

A Tigrisszem rendkívüli védelmező kő, felfogja az átkokat, rontásokat.  Megmutatja erőtartalékainkat. Támogatja a tiszta szándékú tetteket, a célok megvalósítását. Fokozza a figyelmet, segít kiszűrni a számunkra fontos információkat. Általa felismerjük képességeinket, hibáinkat, aminek javításában segítséget ad. Feloldja a depressziót, felvidít, kiegyensúlyozza az energiákat.  Vonzza a szerencsét. A Napfonat - csakra köve.

Az Obszidián erős védelmező. Elősegíti a test-lélek-szellem tökéletes harmóniáját. Kiválóan oldja a feszültséget, a stresszt, megnyugtat. Segíti a berögződött viselkedésminták feloldását. Megtanít helyesen gondolkodni és értékelni életünk különböző helyzeteit, legyen az sikeres, vagy kudarcos.
Remek meditációt segítő ásvány.

A Kék aranykő, vagy BLAUFLUSS egy emberi kéz által alkotott szintetikus ásvány, ami kvarcból, kobaltból és mangán keverékéből készül. Mivel alapvetően a természetben megtalálható alapanyagok alkotják, rezgése kiválóan alkalmas depresszió oldására. Növeli az életerőt és az öröm érzését erősíti.

Medáljaink eredeti ásványokat tartalmaznak, bijou alapban. Átmérőjük: 2,5 cm

 

Keresés