Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hordó mécsestartó szett ásvány csomaggal

Ár:
1.790 Ft
900 Ft
Kedvezmény: 50%
Az akció időtartama:
2023. 10. 09. - 2024. 07. 01.
Dekoratív, ásvány kövekkel kiegészített mécsestál szett.
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Ásvány:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dekoratív mécsestartó szett, ami az ásvány, kristály kövekkel kiegészítve segíti a harmonikus otthon megteremtését.

Válaszd hozzá a neked megfelelő ásványt, ami segít a mindennapokban nyugodt, kiegyensúlyozott maradni, ami feltölt, amelyik a számodra legmegfelelőbb energiát adja. 

Hegyikristály: védelmező és földelő kő. A negatív energiákat megszűri.
A legtisztább, leghatékonyabb gyógyító kő, feloldja a mindennapi stresszt, megnyugtatja az idegeket, a feldúlt érzelmeket, kiegyensúlyozottabbá tesz.

Rózsakvarc: a szeretetet köve. Fogékonnyá tesz a szépre, az alkotás örömére, a művészetekre. Összhangra és az igaz szeretet megélésére tanít. Gyógyítja a mélyen gyökerező sebeket, kitűnően oldja az érzelmi traumát, a megbántottság és a szomorúság érzését. Feléleszti az ellaposodott kapcsolatainkat, bizalmat alakít ki.  Megmutatja, milyen fontos, hogy szeressük önmagunkat!

Ametiszt: erős védelmezőfunkciója van. Segíti döntést hozni ügyeinkben, hatásos tértisztító. Megnyugtat, feloldja a stressz okozta blokkokat, félelmeket. Kitűnően hat álmatlanság ellen. Az Ametiszt segít tisztázni, tisztán tartani a gondolatainkat, helyén kezelni életünket. Elmélyíti a meditációt, támogatja a spirituális fejlődést.

Citrin: kitűnően oldja a félelmeket, a fóbiákat és az ezekből kialakult blokkokat. Kiválóan tisztítja a teret is, pozitív energiával tölti fel, megmutatja az élet szép oldalát. Vonzza az anyagi javakat, növeli az önbizalmat. 

Fluorit: tisztító erejű kő. Fokozza az életerőt, immunitást. Feloldja a szorongás- és, gátlásosság negatív energiáját. Segíti a spirituális fejlődést, fokozza az intuitív képességeket. Felszínre hozza az elfojtott érzelmeket, amelyek tisztázásra várnak, segíti az igazság felderülését. Mindemellett segíti a tanulást, egységbe hozza az információkat. Megteremti az egyensúlyt maga körül.

Aventurin: védelmező energiájú, amit a házunkra, kertünkre, életterünkre irányít. Ez a szépséges kristály enyhíti a harag érzését, kiegyensúlyoz bennünket és a kapcsolatainkat, növeli az empátiát. Feléleszti az alkotóvágyat, tettrekészséget. Segít megérteni az ok-okozati összefüggéseket, ennek tapasztalatát beépíti a mindennapokba. Remekül szívja magába az elektromágneses szmogot. Védi a szív energiáját!

Moha Achát: erős stabilizáló kő. Enyhíti az időjárás-változás okozta kellemetlen tüneteket. A természet köve. Segíti az új dolgok kezdetét, bátorít, önbizalmat, kitartást ad. Feloldja a feszültséget, összpontosítja a figyelmet, erősíti a pozitív tulajdonságainkat. Szétoszlatja a stresszt, a félelmet.  Segíti az együttműködést, és hogy megtaláljuk a helyünket a világban.

Amazonit: magába szívja az elektromágneses szmogot.  Kitűnő nyugtató, csillapító hatású kő, ami kimondottan jól hat az idegrendszerre. Egyensúlyba hozza a test-lélek-, valamint a jin-jang energiákat. Az Amazonit segít adott problémát külső szemlélőként is látni, ezzel elősegítve a tökéletes megoldást, és nyugodt kommunikációt. Feloldja a félelem érzését, az aggodalmat, remek enyhítője a megrázkódtatásoknak. A negatív energiát eloszlatja.

Türkinit:
(türkizkékre festett Howlit) szuper nyugtató hatású. Türelemre tanít, oldja a feszültséget, haragot. Kiválóan hat álmatlanság ellen. Segíti a nyugodt kommunikációt, önkifejezést. Felerősíti a pozitív jellemvonásokat, növeli a tudásszomjat.

Szodalit: a legjobb kő önmagunk megtalálására. Fejleszti a kifejezőképességet, a bizalmat mások iránt, segítve ezzel a csapatmunkát. Megszünteti az alárendeltség érzését, önbizalmat ad és támogatja a racionális gondolkodást. Elősegíti az intuitív érzékelést, az igazság felismerését, az információk befogadását. 

Gránát: 
kiváló energiafeltöltő és regeneráló. Attól függően, hogy mire van szükségünk, egyensúlyba hozza, élénkíti, vagy épp nyugtatja az energiánkat. Feléleszti a kihűlt, ellaposodott érzelmeket, szerelmet, ragaszkodást, fellendíti a szexualitást. Hasznos segítő válság helyzetben, kilátástalanságban, erősíti a hitet, a bátorságot, a reményt. Segít feloldani a berögzött viselkedésmintákat, a tabutémákat, gátlásokat.

Vörös Jáspis: 
védelmező és gondoskodó ásvány. Elnyeli az elektromágneses szennyeződéseket és a sugárzásokat. Bátorít céljaink elérésében, támogatja a szociális készséget, erősíti az őszinteséget. Egyensúlyban tartja az energiákat, új ötletekkel, megoldásokkal lát el, serkenti a gondolkodást, ugyanakkor remekül megnyugtat.

Hópehely Obszidián: 
erős védelmező kő. Elősegíti a test-lélek-szellem tökéletes harmóniáját. Kiválóan oldja a feszültséget, a stresszt, megnyugtat. Segíti a berögzött viselkedésminták feloldását. Megtanít helyesen gondolkodni és értékelni életünk különböző helyzeteit, legyen az sikeres, vagy kudarcos. Kiváló meditációs kő.

Ásvány MIX: növelik és támogatják a harmóniát otthonodban és lelki-szellemi szinten is. Mindemellett energiával töltenek fel és védelmező hatásuk is jelentős. A szivárvány minden színe pedig jókedvre derít.

Az ásványok alkalmazása nem helyettesíti az orvosi kezelést, viszont tökéletesen kiegészíti azt! Az ásványok, kristályok egyediek, így a termékek színben, vagy formában valamelyest eltérhetnek a képeken láthatóaktól. Elhelyezésében figyeljünk arra, hogy ne tegyük ki erős környezeti hatásoknak, mint közvetlen napfény, vagy eső. 

A szett tartalma:
- 1 db mécsestartó tál (15 x 15 cm)
- 1 db mécsestartó (6 cm) teamécsessel
- 1 ásvány kőcsomag (50 gramm)
 

Figyelmeztetés: Égő gyertyát sohase hagyjunk őrizetlenül!

Keresés