Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Életfa medálok

Ár:
1.590 Ft

Életfa szimbólum ásványmedál alapon!

Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Válassz medált!:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az egyik legősibb és legkedveltebb szimbólummal az életfával díszített ásvány medáljaink garantáltan a legszebb és leghasznosabb darabjai lesznek ékszertáradnak. 

Az életfa gazdag jelentéstartalma minden élethelyzetben megállja a helyét;

  • Életfa, mint családfa. A mi életünk megvalósulásához szükség volt az őseinkre, akik a fa gyökérzete, és a mi rokonaink, gyermekeink, unokáink terebélyesítik meg a lombkoronát. Ebben a vonatkozásban szimbóluma a családnak, ősöknek és termékenységnek. 
  • Növekedés, Erő. Ha megnézzük a fa életét, egy magból lesz a csemete, amely lefelé a föld mélye felé is növekszik, hogy erősen tudjon kapaszkodni, a föld felszíne felett pedig magasan az ég felé nyúlik. Ezzel hívja fel figyelmünket a folyamatos és állandó fejlődésre
  • Az újjászületés megtestesítője, hiszen az évszakok változásával a fák is évről-évre megújulnak. Az életfa mandalák is az örök körforgást mutatják számunkra. 
  • A kelták életfája élet forrása. Minden részének külön erőt tulajdonítottak. Gyökere az ősöket, törzse az erőt, egységet, lombja a tudást, virága és a termése pedig az örökkévaló életet jelképezi. 
  • Megjelenik a Keresztény és Zsidó vallásban is, mint élet-, vagy minden tudás fája. 

Karneol: támogatást nyújt elhatározásaidhozBátorít, növeli az energiaszintet, a túlzott egót lecsillapítja, javítja az énképet! A szakrális - csakrához tartozó kő, jó hatással van a medence szerveire.  Általa biztonságban, védve érezheted magad. A Karneol vonzza a szerencsét és az anyagi bőséget!

Aventurin: A zöld Aventurin a Szív - csakra egyik legkiválóbb köve. Oldja a feszültséget, a negatív érzelmeket és az azokból adódó blokkokat. Segítségével meghozhatod a helyes döntést! Javítja az felfogóképességet, kreatívvá tesz, harmóniába hozza a testet-lelket. Fizikálisan jól hat a bőrre, a gyulladásos betegségekre, anyagcserére, és minden szívvel kapcsolatos problémára. Összekapcsol a tündérvilággal, vonzza a bőséget! Kiváló elektromágneses szmogok ellen. 

Szodalit: a legjobb kő az önkifejezés megtanulására, önmagunk megtalálására. Fejleszti a kifejezőképességet, a bizalmat mások iránt, segítve ezzel a csapatmunkát. Megszünteti az alárendeltség érzését, önbizalmat ad és támogatja a racionális gondolkodást. Elősegíti az intuitív érzékelést, az igazság felismerését, az információk befogadását. Ez a kő határozottan jó azoknak, akik szuperérzékenyek, mert megszüntetni azokat a negatív érzelmeket, amik által kialakult a túlzott védekezés. Fizikailag a megfázásos, torokkal kapcsolatos megbetegedéseket jól gyógyítja. A Harmadik szem - csakra köve.

 

Eredeti ásvány kövekből csiszolt medálok, 3 cm átmérőjű, bijou mintával.

Keresés