Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Díszített mécsestartó szett ásvány csomaggal

Ár:
2.190 Ft
1.590 Ft
Kedvezmény: 27%
Az akció időtartama:
2024. 01. 01. - 2024. 07. 01.
Dekoratív mécsestartó szett rezgést emelő ásvány csomaggal.
Szállítási díj: 990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kapható választék:
Ásvány:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Kamilla illatú teamécses Kamilla illatú teamécses
350 Ft 190 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dekoratív mécsestartó szett, ami az ásvány kövekkel kiegészítve segíti
a harmonikus otthon megteremtését. 

Válaszd hozzá a neked megfelelő ásványt, ami segít a mindennapokban nyugodt, kiegyensúlyozott maradni, ami feltölt, amelyik a számodra legmegfelelőbb energiát adja. 

Hegyikristály: védelmező és földelő kő. A negatív energiákat megszűri.
A legtisztább, leghatékonyabb gyógyító kő, feloldja a mindennapi stresszt, megnyugtatja az idegeket, a feldúlt érzelmeket, kiegyensúlyozottabbá tesz.

Rózsakvarc: a szeretetet köve. Fogékonnyá tesz a szépre, az alkotás örömére, a művészetekre. Összhangra és az igaz szeretet megélésére tanít. Gyógyítja a mélyen gyökerező sebeket, kitűnően oldja az érzelmi traumát, a megbántottság és a szomorúság érzését. Feléleszti az ellaposodott kapcsolatainkat, bizalmat alakít ki.  Megmutatja, milyen fontos, hogy szeressük önmagunkat!

Ametiszt: erős védelmezőfunkciója van. Segíti döntést hozni ügyeinkben, hatásos tértisztító. Megnyugtat, feloldja a stressz okozta blokkokat, félelmeket. Kitűnően hat álmatlanság ellen. Az Ametiszt segít tisztázni, tisztán tartani a gondolatainkat, helyén kezelni életünket. Elmélyíti a meditációt, támogatja a spirituális fejlődést.

Citrin: kitűnően oldja a félelmeket, a fóbiákat és az ezekből kialakult blokkokat. Kiválóan tisztítja a teret is, pozitív energiával tölti fel, megmutatja az élet szép oldalát. Vonzza az anyagi javakat, növeli az önbizalmat. 

Fluorit: tisztító erejű kő. Fokozza az életerőt, immunitást. Feloldja a szorongás- és, gátlásosság negatív energiáját. Segíti a spirituális fejlődést, fokozza az intuitív képességeket. Felszínre hozza az elfojtott érzelmeket, amelyek tisztázásra várnak, segíti az igazság felderülését. Mindemellett segíti a tanulást, egységbe hozza az információkat. Megteremti az egyensúlyt maga körül.

Aventurin: védelmező energiájú, amit a házunkra, kertünkre, életterünkre irányít. Ez a szépséges kristály enyhíti a harag érzését, kiegyensúlyoz bennünket és a kapcsolatainkat, növeli az empátiát. Feléleszti az alkotóvágyat, tettrekészséget. Segít megérteni az ok-okozati összefüggéseket, ennek tapasztalatát beépíti a mindennapokba. Remekül szívja magába az elektromágneses szmogot. Védi a szív energiáját!

Moha Achát: erős stabilizáló kő. Enyhíti az időjárás-változás okozta kellemetlen tüneteket. A természet köve. Segíti az új dolgok kezdetét, bátorít, önbizalmat, kitartást ad. Feloldja a feszültséget, összpontosítja a figyelmet, erősíti a pozitív tulajdonságainkat. Szétoszlatja a stresszt, a félelmet.  Segíti az együttműködést, és hogy megtaláljuk a helyünket a világban.

Amazonit: magába szívja az elektromágneses szmogot.  Kitűnő nyugtató, csillapító hatású kő, ami kimondottan jól hat az idegrendszerre. Egyensúlyba hozza a test-lélek-, valamint a jin-jang energiákat. Az Amazonit segít adott problémát külső szemlélőként is látni, ezzel elősegítve a tökéletes megoldást, és nyugodt kommunikációt. Feloldja a félelem érzését, az aggodalmat, remek enyhítője a megrázkódtatásoknak. A negatív energiát eloszlatja.

Türkinit:
(türkizkékre festett Howlit) szuper nyugtató hatású. Türelemre tanít, oldja a feszültséget, haragot. Kiválóan hat álmatlanság ellen. Segíti a nyugodt kommunikációt, önkifejezést. Felerősíti a pozitív jellemvonásokat, növeli a tudásszomjat.

Szodalit: a legjobb kő önmagunk megtalálására. Fejleszti a kifejezőképességet, a bizalmat mások iránt, segítve ezzel a csapatmunkát. Megszünteti az alárendeltség érzését, önbizalmat ad és támogatja a racionális gondolkodást. Elősegíti az intuitív érzékelést, az igazság felismerését, az információk befogadását. 

Gránát: 
kiváló energiafeltöltő és regeneráló. Attól függően, hogy mire van szükségünk, egyensúlyba hozza, élénkíti, vagy épp nyugtatja az energiánkat. Feléleszti a kihűlt, ellaposodott érzelmeket, szerelmet, ragaszkodást, fellendíti a szexualitást. Hasznos segítő válság helyzetben, kilátástalanságban, erősíti a hitet, a bátorságot, a reményt. Segít feloldani a berögzött viselkedésmintákat, a tabutémákat, gátlásokat.

Vörös Jáspis: 
védelmező és gondoskodó ásvány. Elnyeli az elektromágneses szennyeződéseket és a sugárzásokat. Bátorít céljaink elérésében, támogatja a szociális készséget, erősíti az őszinteséget. Egyensúlyban tartja az energiákat, új ötletekkel, megoldásokkal lát el, serkenti a gondolkodást, ugyanakkor remekül megnyugtat.

Hópehely Obszidián: 
erős védelmező kő. Elősegíti a test-lélek-szellem tökéletes harmóniáját. Kiválóan oldja a feszültséget, a stresszt, megnyugtat. Segíti a berögzött viselkedésminták feloldását. Megtanít helyesen gondolkodni és értékelni életünk különböző helyzeteit, legyen az sikeres, vagy kudarcos. Kiváló meditációs kő.

Ásvány MIX: növelik és támogatják a harmóniát otthonodban és lelki-szellemi szinten is. Mindemellett energiával töltenek fel és védelmező hatásuk is jelentős. A szivárvány minden színe pedig jókedvre derít.

Elhelyezésében figyeljünk arra, hogy erős környezeti hatásoknak ne tegyük ki, mint például közvetlen napfény, eső. Az ásványok alkalmazása nem helyettesíti az orvosi kezelést, viszont tökéletesen kiegészíti azt! Az ásványok, kristályok egyediek, így a termékek színben, vagy formában valamelyest eltérhetnek a képeken láthatóaktól.

A szett tartalma:
- 1 db mécsestartó tál 15x15 cm
- 1 db 8 cm-es mécsestartó , teamécses
- 1 cs., 50 gramm ásvány csomag

Figyelmeztetés: Égő gyertyát sohase hagyjunk őrizetlenül!

Kapcsolódó termékek

Keresés